SERTÉSKAPITÁNY BLOG

Filmajánló 1.

2016. május 09. - joshibarat

A vak salakmotoros

(Utólag szinezett, feliratos, dél-afrikai-román akció dráma)

Kommersz Tóbiásnak, a népszerű polihisztor művésznek sajnos nem sikerült anyagi támogatást szereznie legújabb filmalkotásához, ezért egyedül próbálta meg ellátni a direktor, a vágó, az operatőr, a főszereplő, a mellékszereplők, valamint a statiszták feladatát. Nem sikerült neki.

Az akciódús történetben egy vak hegesztőiparos mindennapjait követhetjük nyomon, akinek az élete komoly fordulóponthoz érkezik, amikor is barátai tiltása ellenére meg akar ismerkedni a salakmotorozás szépségeivel. A kisérlet kudarcba fullad, miután a megbokrosodott jármű elszabadul és a bámészkodó tömegbe hajt. Az izgalmas filmből vétség lenne többet elárulni, de az már az elején is sejhető, hogy a vagány motorbemutató helyszínéről néhányan keréknyommal az arcukon távoznak. Nagyon durva.

Étdekesség a forgatásról : Tobiásnak külön fejtörést okozott egymaga eljátszania a menekülő tömeget és a bátor motorost, ezért az alkotás több, mint három és fél éven át készült. Aki nem látott még igazán szar filmet, az semmiképpen se hagyja ki a Vak salakmotorost!

A film beszerezhető 3D-s változatban is, bár azt csak az erősebb idegrendszerű nézőknek javasoljuk.

 

Izgalmas jelenet a filmből :

2333646_dffcf54a9000b79488a8f4403bff89fd_wm.jpg

Könyvajánló:

Kommersz Tóbiás : Sertéstámadás Berlinben

 

A zseniális filmes - Kommersz Tóbiás legutóbbi alkotása a filmszínházak helyett csak a videotékák polcaira juthatott el, ezért a mester úgy döntött, hogy ezúttal inkább tollat ragad és egy könyv formájában elkészíti élete mesterművét. Könyve olyan népszerű témákat feszeget, mint pl. lehetséges-e kinézni az ablakon, ha le van húzva a redőny, illetve okos döntés-e magára hagyni a lakásban egy 95 éves meszkalin függő, tudathasadásos bácsit.

Idézet a könyvből:

"Taksony bácsi éppen várta kedvenc anyagának hatását, amikor hirtelen halk röhögést hallott kintről. Az ablakhoz lépett, majd reszketve kitekintett rajta, annak ellenére, hogy a redőny tökig le volt engedve. Ekkor kezdett hatni a szer. Az ablakban egy mosolygó sertésfej tünt fel, Taksony bácsi három személyisége pedig ijedtségtől eltorzult hangon szólította meg a hívatlan látogatót :

- Te idióta vadbaromállat, majdnem megijedtem. Nagyon nemaranyos vagy!

Gerzson bácsi (aki néhány perce még Taksony volt) a szer erőteljes hatására úgy döntött, hogy ravasz módon seggbefejeli magát, de szerintem inkább tegeződjünk!"

A könyv megjelent eredeti disznóbőr kötésben a Hulladék könyvkiadó gondozásában.

malac_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://serteskapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr798698290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása