SERTÉSKAPITÁNY BLOG

Filmajánló iksz

2016. július 31. - joshibarat

Terminátor 10 : A disznóvágás

 

A nagysikerű sorozat legújabb részében a jövő gépei egy hőre lágyuló, könnyűvázas kiborgot küldenek vissza 1935-be, ugyanis ekkor töltik mézesheteiket John Connor dédnagyszülei. 

Connor ezúttal is egy nyugdíjjas terminátort küld vissza a múltba, ahogy azt már megszokhattuk. A rajongók elvárásainak megfelelően most is Arnold Svarcenzerbergerzerberger alakítja a megmentőt. Nyugdíjjas kora miatt már nincs a régi formájában és ez miatt sajnos elszundikál egy balassagyarmati buszjáraton. A szerencsétlen flótás a buszgarázsban tér magához, ráadásul a jegyellenőr is megbünteti, mert egy használt jeggyel próbálja igénybe venni az utazást, ahogy én is szoktam néha. Szégyentelen dolog!

A film csúcspontjában megküzd egymással az aluminium szörny és a nyugger. A küzdelem helyszíne Hortobágy. A nyugállományú terminátor csak a sorsnak köszönheti a győzelmet. Akciós áron sikerül ugyanis beszereznie egy hegesztőtrafót (egy tizesből megúszta), amivel meglágyítja ellenfele szívét.

Mivel főhősünk teljesítette küldetését, léte értemét veszti. Csak a vakszerencsének köszönheti, hogy a hortobágyi parasztok állást ajánlanak neki a helyi sertésneveldében. Így válik állandó résztvevővé a hajnali disznóvágásoknál és végül hasznos tagja lehet a társadalomnak.

 

Bennfentes infók szerint már készül a sorozat 11-ik része, ahol Connor keresztnagymamáját akarják likvidálni a jövő gépszörnyei, de a hős erre is fel lesz készülve. Már alig várom, hogy lássam. Sejtelmem szerint mindenki megeszik majd egy kiflit bosszúból.

4032_small.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteskapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr1008925644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása