SERTÉSKAPITÁNY BLOG

Filmajánló extra.

2016. május 09. - joshibarat

Rambóember visszaüt 3.

(Színes, alámondásos ceglédi bolsevik-thriller)

A híres rendező - Mel Gibbon monumentális filmeposza immár a harmadik, befejező részéhez érkezett. A már jól ismert főhös, Izom János ebben a részben nagyon begorombul. Mondhatnánk, hogy nem szarral gurigázik, de ez téves feltevés lenne, ezúttal ugyanis egy majompusztai székletrugdosó fesztivál legszebb pillanatait élhetjük át vele. Természetesen kő kövön nem maradhat, ahol Jánosunk megjelenik. Ezt a tényt hangsúlyozza az alkotás mellékcíme is : Rambóember teljesen visszaüt. A kézikamerával rögzített film valósággal letaglózza a nézőt. Zseniális minden perce! Az alkotás méltán pályázhat a neves Aranykolbász díjra.

 

Programajánló :

Majompusztai székletrugdosó fesztivál

 

A fesztivál időpontja : 2016. Május 42.

Helyszín : a majompusztai óvoda kertje (a nightclubbal szemben)

Nevezési díj : 6000 pénz

Fődíj : a Rambóember visszaüt trilógia rendezői változata dvd-n.

Bizonyára sokaknak feltünt, hogy a három dvd bolti ára pont, annyi, mint a nevezési díj összege. Most biztosan azt gondolják, hogy akkor ez egy nagy átb©szás, meg minden, de szerintem nem az. Ráadásul önöknek még így is megéri simán, mivel egy rendkívül színvonalas mérkőzésen vehetnek részt. Ja, elnézést, azt elfelejtettem közölni, hogy megjelenés ünneplő cipőben!fiu-fekete-lakk-alkalmi-cip-22es-uj_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://serteskapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr378699454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása