SERTÉSKAPITÁNY BLOG

Filmajánló 5.

2016. június 06. - joshibarat

A vetélkedő

avagy Petya, Pötyi, Ica, a tökös, a ravasz, a török, meg a többiek.

(Vas megyei gasztro akció film)

Filmünk főhőse, Petya egy napon komoly dilemmával kerül szembe. Választania kell két barátnője közül, akikkel párhuzamosan kavar. Mindkettőjüket másért szereti, Icát pl. azért mert jó neki a segge, Pötyit pedig azért mert finomakat tud főzni. Ám a leleményes Petya nem hátrál meg az akadályok előtt, ehelyett egy zseniális tervet eszel ki. Mindkét lányt meghívja kedvenc kocsmájába és közli velük: azt fogja választani közülük, akinek jobban sikerül teljesíteni az őáltala kieszelt bonyolult versenyszámokat. Nézzünk is a szuper feladatok közül néhányat :

- ki tud több sört rendelni Petyának?

- ki udvarol neki ügyesebben?

- melyik lány tud kezet csókolni neki a legnagyobb átéléssel?

- ki az illedelmesebb? (ki engedi őt előre a kocsma bejáratánál?)

- ki bírja tovább elviselni Petya részeges otrombaságait?

- melyikük tud tehetségesebb prostituáltat rendelni neki?

- melyik lány tud gyorsabban hamburgert szerezni Petyának este 11 után?

Idézetek Petyától :

"így nem leszünk jóban Ica! Már több, mint 3 perce üres a sörösüvegem. Össze kéne szedned magad villámgyorsan! Ezért pontlevonás jár. Minusz 2 pont!"

"Te is szégyellheted magad Pötyi, már vagy fél perce nem dicsérted meg az izmomat. Minusz 3 pont levonás! Nincs kegyelem!"

"Gyerünk gyerünk! Szoros a verseny, ez nem játék, nem lazsálhattok!"

"Csak úgy szólok, hogy nemsokára 23 óra. Készüljetek a futásra! Tarjás hamburgert akarok görög salátával! A feta sajtot ki ne merjétek zabálni belőle útközben! 3...2...1...START! Óra indul!"

A film végét nem árulom el, de hatalmas fordulat várható a történetben, Pötyi pl. beleejti a hamburgert egy pocsolyába, majd megjelenik a színen Petya harmadik csaja, a nyugdíjas Gizi. Így válik négyessé a szerelmi hármas és egy új versenyzővel bővül a vetélkedő.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a filmet, én végig izgultam az egészet. Milyen jó lehet Petyának lenni...

 

 A film legjobb alakítást nyert szereplője :

63617_bier.png

A bejegyzés trackback címe:

https://serteskapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr68783416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása